Dag en nacht bereikbaar
Regio Den Bosch
073 - 656 93 03
Regio Tilburg
013 - 889 28 95
Regio Waalwijk
0416 - 700 239

Uitvaart regelen

Verzorging en opbaring

Bij het regelen van een uitvaart vormen de laatste verzorging en de opbaring belangrijke en mooie momenten. De laatste verzorging is een bijzonder moment waarbij het lichaam van uw dierbare liefdevol en met aandacht verzorgd wordt. Dit en ook de wijze waarop iemand opgebaard wordt, is heel persoonlijk. Dorien de Nijs Uitvaartbegeleiding helpt u graag bij het maken van de juiste keuzes om de uitvaart te regelen.

Huiselijk opbaren

Het thuis opbaren van de overledene is een mogelijkheid die in de meeste gevallen te realiseren is. Wij spreken liever van huiselijk opbaren. Bij het afscheid nemen in de eigen huiselijke omgeving kunt u uw eigen sfeer bepalen. Hierbij kunt u kiezen voor een bed opbaring of het opbaren in een kist.

Huiselijk opbaren hoeft niet per se thuis om toch die huiselijke sfeer te creëren. Dit kan ook in ons Huis van Afscheid in Vught of bij een uitvaartcentrum in uw directe omgeving. Het Huis van Afscheid biedt een warme, sfeervolle mogelijkheid om nog even bij iemand te zijn waar u van houdt. Door de kleinschaligheid en de rustige inrichting voelt u zichzelf prettig en welkom. U kunt kiezen voor onze 24-uurs kamer waarbij u de sleutel krijgt en bij uw dierbare kunt zijn wanneer u dat zelf wilt of u kiest voor een of meerdere rouwbezoeken waarbij we samen de dag en tijd bepalen.

Laatste verzorging

Het afscheid begint bij de laatste verzorging van de overleden persoon. Als u wilt kunt u, samen met ons team van zeer ervaren verzorgers, uw dierbare wassen en aankleden. Dit kan bij u thuis of in het Huis van Afscheid. Ook is het mogelijk om het lichaam van uw dierbare te balsemen.

Uitvaart regelen? De professionele, persoonlijke en ervaren uitvaartbegeleiders van Dorien de Nijs Uitvaarbegeleiding staan graag voor u klaar.

Dorien de Nijs Uitvaartbegeleiding

Huis van Afscheid & kantoor:
Industrieweg 28
5262 GJ Vught
info@doriendenijs.nl

Regio Den Bosch 073 - 656 93 03
Regio Tilburg 013 - 889 28 95
Regio Waalwijk 0416 - 700 239

“Ondanks het verdriet voelden wij ons enorm gesteund”

Neem contact op

Aangesloten bij
Netwerk Uitvaartvernieuwers