Dag en nacht bereikbaar
Regio Den Bosch
073 - 656 93 03
Regio Tilburg
013 - 889 28 95
Regio Waalwijk
0416 - 700 239

Uitvaartwensen

Begraven of cremeren? Live muziek of maakt u een keuze uit het online muziekboek van het crematorium? Wel of geen beeldmateriaal? Het is niet voor iedereen vanzelfsprekend om tijdens het leven, zeker als u nog gezond bent, te praten en na te denken over de dood en uw uitvaartwensen. Toch kiezen steeds meer mensen ervoor om tijdig zaken vast te leggen, zodat nabestaanden weten wat uw uitvaartwensen zijn op het moment dat u komt te overlijden.

Uw uitvaartwensen bespreken

Wilt u uw uitvaartwensen al kenbaar maken? Dat kan. Als u wilt kunt u vrijblijvend en kosteloos een persoonlijk gesprek met ons aanvragen. Dit gesprek kan bij u thuis of bij ons in het Huis van Afscheid plaatsvinden. Samen bespreken we uw wensen, maken hier een verslag van en we geven u een overzicht van wat uw uitvaart op dit moment zou kosten. Indien gewenst kunnen wij uw uitvaartwensen voor u bewaren.

Het uitvaartwensenboekje

Vindt u het fijn om zelf uw wensen ten aanzien van uw uitvaart te noteren? Speciaal daarvoor hebben wij een document, het uitvaartwensenboekje, opgesteld. Hierin kunt u over de meest voorkomende zaken uw uitvaartwensen aangeven. Dit maakt het voor uw nabestaanden al een stuk duidelijker in geval van overlijden. U kunt het document downloaden als PDF bestand of u kunt het uitvaartwensenboekje gratis, telefonisch of via het contactformulier, bij ons aanvragen.

Dorien de Nijs Uitvaartbegeleiding

Huis van Afscheid & kantoor:
Industrieweg 28
5262 GJ Vught
info@doriendenijs.nl

Regio Den Bosch 073 - 656 93 03
Regio Tilburg 013 - 889 28 95
Regio Waalwijk 0416 - 700 239

“Ondanks het verdriet voelden wij ons enorm gesteund”

Neem contact op

Aangesloten bij
Netwerk Uitvaartvernieuwers