Dag en nacht bereikbaar
Regio Den Bosch
073 - 656 93 03
Regio Tilburg
013 - 889 28 95
Regio Waalwijk
0416 - 700 239

Uitvaartzorg

Na het overlijden van een dierbare breekt er voor de nabestaanden een periode aan van emoties, beslissingen nemen, veel regelen, stilstaan bij wat er is en bij wat er was. Geen gemakkelijke tijd dus. Wanneer u in deze periode samen met familie, vrienden en andere betrokkenen in stappen naar het afscheid kan toewerken, geeft dit rust. Dorien de Nijs Uitvaartbegeleiding begeleidt u graag bij de uitvaartzorg.

Stap voor stap afscheid nemen

Omdat het overlijden van een dierbare een verdrietige gebeurtenis is, is het belangrijk om stap voor stap afscheid te nemen. Allereerst is het van belang om het overlijden te melden bij uw huisarts. De huisarts moet namelijk eerst langskomen, voordat u contact opneemt met ons voor het verder regelen van de uitvaartzorg o.a. de verzorging en de opbaring, wij zijn hiervoor dag en nacht bereikbaar. Samen met u denken we na hoe u op een passende manier afscheid kunt nemen, hoe we de uitvaart samenstellen.

Uitvaartzorg: wij helpen u graag!

Dorien de Nijs Uitvaartbegeleiding begeleidt uitvaarten in de regio ’s-Hertogenbosch, Tilburg en Waalwijk. Maar ook wanneer u ergens anders woont, helpen we u graag met het maken van de juiste keuzes met betrekking tot de uitvaartzorg. Voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen. We staan voor u klaar!

Dorien de Nijs Uitvaartbegeleiding

Huis van Afscheid & kantoor:
Industrieweg 28
5262 GJ Vught
info@doriendenijs.nl

Regio Den Bosch 073 - 656 93 03
Regio Tilburg 013 - 889 28 95
Regio Waalwijk 0416 - 700 239

“Goed meegedacht, altijd bereikbaar”

Neem contact op

Aangesloten bij
Netwerk Uitvaartvernieuwers