Dag en nacht bereikbaar
Regio Den Bosch
073 - 656 93 03
Regio Tilburg
013 - 889 28 95
Regio Waalwijk
0416 - 700 239

Uitvaartverzekering

Een begrafenis of crematie kost, ook mede afhankelijk van uw wensen, behoorlijk wat geld. De één heeft hiervoor zelf een geldbedrag apart staan, de ander heeft een uitvaartverzekering afgesloten. In het laatste geval krijgen de nabestaanden een geldbedrag om de uitvaart te betalen of de verzekeringsmaatschappij regelt de uitvaart voor u.

Kort gezegd kunt u twee soorten uitvaartverzekeringen afsluiten: een kapitaalverzekering en een natura verzekering.

Kapitaal uitvaartverzekering

Het woord ‘kapitaal’ in deze uitvaartverzekering zegt het eigenlijk al: u verzekert een bepaald bedrag dat wordt uitgekeerd aan uw nabestaanden bij overlijden. In een enkel geval wordt het bedrag uitgekeerd aan de uitvaartondernemer, na overleg van de uitvaartnota.

Natura uitvaartverzekering

Een natura uitvaartverzekering wil zeggen dat u een pakket diensten verzekert. Als de uitvaart wordt uitgevoerd door of in opdracht van de verzekeraar, dan worden alleen deze diensten vergoed. Wat er vergoed wordt, staat op uw polisblad. Wanneer u afwijkt van het ‘standaardpakket’ of wensen heeft die niet in het pakket zijn verzekerd, zoals een advertentie in de krant, een koffietafel, herinneringsprentjes of een niet standaard kist, worden die kosten afzonderlijk berekend.

Dorien de Nijs Uitvaartbegeleiding helpt u graag

Wat voor uitvaartverzekering u ook heeft: het is belangrijk om te weten dat u altijd vrij bent in uw keuze voor een uitvaartonderneming. Dorien de Nijs Uitvaartbegeleiding is onafhankelijk en niet gebonden aan een uitvaartverzekeraar.

Wilt u de uitvaart door Dorien de Nijs Uitvaartbegeleiding laten verzorgen, dan wordt er meestal één bedrag uitgekeerd. Hiervan kunnen hiervan de gekozen diensten over het algemeen niet volledig betaald worden. Neem contact met ons op voor meer informatie. Wij helpen u graag.

Dorien de Nijs Uitvaartbegeleiding

Huis van Afscheid & kantoor:
Industrieweg 28
5262 GJ Vught
info@doriendenijs.nl

Regio Den Bosch 073 - 656 93 03
Regio Tilburg 013 - 889 28 95
Regio Waalwijk 0416 - 700 239

“De begeleiding heeft veel rust gebracht”

Neem contact op

Aangesloten bij
Netwerk Uitvaartvernieuwers BGNU Keurmerk Uitvaartzorg