Dag en nacht bereikbaar
Regio Den Bosch
073 - 656 93 03
Regio Tilburg
013 - 889 28 95
Regio Waalwijk
0416 - 700 239

Passend afscheid

Afscheid nemen van een dierbare is voor de meeste mensen een intense ervaring. Het is dan ook belangrijk dat, wanneer men hiermee wordt geconfronteerd, het afscheid nemen plaatsvindt in een sfeer die past bij de overledene. Uw verdriet kunnen wij niet wegnemen, wel kunnen wij u met persoonlijke zorg en aandacht helpen het verdriet te dragen. Goed luisteren naar uw wensen en gevoelens speelt daarbij een belangrijke rol.

Samen zoeken we naar de mogelijkheden

Dorien de Nijs Uitvaartbegeleiding zoekt samen met u naar de mogelijkheden om een eigen invulling aan een uitvaart te geven. Zoals helpen bij de verzorging van de overledene, invulling rouwkaart, begeleiding van de kist en het meedenken over de mogelijkheden van de afscheidslocaties.

Een afscheidsbijeenkomst kan plaatsvinden in een kerk of de aula van een crematorium. Maar ook bieden andere gelegenheden deze mogelijkheid. De invulling van een dienst kan worden vormgegeven door een ritueelbegeleider. Dit alles op een zodanige wijze dat u de overledene daarin herkent. Want u bent de beste getuige van het leven van de overledene. Wij zijn ervoor zowel kerkelijke als niet-kerkelijke uitvaarten en voor iedere geloofsrichting of levensovertuiging.

Afscheidslocaties:

Catering

Ritueelbegeleiding

Dorien de Nijs Uitvaartbegeleiding

Huis van Afscheid & kantoor:
Industrieweg 28
5262 GJ Vught
info@doriendenijs.nl

Regio Den Bosch 073 - 656 93 03
Regio Tilburg 013 - 889 28 95
Regio Waalwijk 0416 - 700 239

“De begeleiding heeft veel rust gebracht”

Neem contact op

Aangesloten bij
Netwerk Uitvaartvernieuwers