Dag en nacht bereikbaar
Regio Den Bosch
073 - 656 93 03
Regio Tilburg
013 - 889 28 95
Regio Waalwijk
0416 - 700 239

Afscheid nemen

Afscheid nemen is zeer persoonlijk. Iedereen wil dat graag op zijn of haar eigen manier vormgeven. Wij ondersteunen u hierin keuzes te maken en geven handreikingen om de uitvaart echt een passend afscheid te laten zijn.

Met zorg en aandacht de uitvaart vormgeven

Dorien de Nijs Uitvaartbegeleiding biedt u een fijn team van uitvaartbegeleidsters die met zorg en aandacht een uitvaart zo vormgeven dat er ondanks de pijn, een positieve herinnering voor de nabestaanden achterblijft. Wij begeleiden en zijn er op de momenten dat u dit nodig heeft. We laten de regie in uw handen en nemen dit enkel over als u hier behoefte aan heeft. Namens u vragen wij collega’s (m/v) te assisteren bij bijvoorbeeld de verzorging of bij het rouwvervoer. Wilt u uitsluitend door vrouwen begeleidt worden dat is dit uiteraard mogelijk als u dit vooraf duidelijk aangeeft.

Duidelijkheid, rust & vertrouwen

In alle hectiek en emoties is het soms moeilijk te blijven concentreren, in een periode dat er veel keuzes gemaakt moeten worden. Wij bieden u duidelijkheid, rust en vertrouwen. Onze ervaring met het begeleiden van uitvaarten sinds 1996 geeft u dit vertrouwen. We weten wanneer we de leiding moeten nemen, of wanneer stil te staan en te luisteren naar de wensen van de nabestaanden. Dorien de Nijs Uitvaartbegeleiding is professioneel met liefde voor de mens en het vak.

Naast uitvaartbegeleiding, biedt Dorien de Nijs voor de regio Den Bosch ook een Huis van Afscheid. In ons huis is opbaring in een huiselijk sfeer mogelijk. Vraag naar de mogelijkheden. In de andere regio’s kunnen wij indien nodig gebruikmaken van uitvaartcentra in uw directe omgeving.

Wij zijn er voor u, zichtbaar als het nodig is maar onzichtbaar als het kan.

Dorien de Nijs Uitvaartbegeleiding

Huis van Afscheid & kantoor:
Industrieweg 28
5262 GJ Vught
info@doriendenijs.nl

Regio Den Bosch 073 - 656 93 03
Regio Tilburg 013 - 889 28 95
Regio Waalwijk 0416 - 700 239

“De begeleiding heeft veel rust gebracht”

Neem contact op

Aangesloten bij
Netwerk Uitvaartvernieuwers