Dag en nacht bereikbaar
Regio Den Bosch
073 - 656 93 03
Regio Tilburg
013 - 889 28 95
Regio Waalwijk
0416 - 700 239

Over ons

Zorg en aandacht

Ontelbare malen nemen we afscheid: een kus, een aai over de bol, nog even zwaaien. We staan er niet altijd bij stil, maar het kan ook de laatste keer zijn. Het laatste, definitieve afscheid, de dood: daar besteden we wel aandacht aan. Afscheid nemen van een mens is een intense ervaring. Het is dan ook belangrijk dat dit afscheid plaatsvindt in een sfeer die past bij de overledene.

Als uitvaartbegeleidsters kunnen we uw verdriet niet wegnemen, maar door onze persoonlijke zorg en aandacht kunnen wij helpen het verlies te dragen. Wij streven ernaar om samen met u het afscheid zó vorm te geven dat er ondanks de pijn een positieve herinnering achterblijft.

We regelen in korte tijd veel zaken: de laatste verzorging, het opbaren, datum en tijd vastleggen van begrafenis of crematie, het informeren van familie en vrienden, het vervoer. Dit alles doen wij vóór u, maar zoveel mogelijk mét u.

Henriëtte van den Nieuwenhuijzen

Op integere wijze omgaan met zowel nabestaanden als overledenen. Hen begeleiden, rust, aandacht en steun bieden op het moment dat de wereld stil staat en toch door moet gaan. Dat is mijn drijfveer en maakt dit werk meer dan een beroep.

Henriëtte van den Nieuwenhuijzen
Wilma Janssens-van Nijendaal

Als uitvaartverzorgster ervaar ik telkens weer hoe bijzonder het is om op een intens moment waarin mensen kwetsbaar zijn, heel dichtbij te mogen komen. Meebewegen en er te zijn als het nodig is, maar mij onzichtbaar te maken waar ik mogelijk te veel ben.

Wilma Janssens-van Nijendaal
Lilian van Linder

Ieder mens is uniek en dat moet ook tijdens een afscheid naar voren komen. Geen uitvaart is hetzelfde en ik vind het een voorrecht en heel bijzonder dat ik nabestaanden mag begeleiden en ondersteunen zodat zij op een warme en waardevolle manier afscheid kunnen nemen.

Lilian van Linder

Dorien de Nijs Uitvaartbegeleiding

Huis van Afscheid & kantoor:
Industrieweg 28
5262 GJ Vught
info@doriendenijs.nl

Regio Den Bosch 073 - 656 93 03
Regio Tilburg 013 - 889 28 95
Regio Waalwijk 0416 - 700 239

“De begeleiding heeft veel rust gebracht”

Neem contact op

Aangesloten bij