Dag en nacht bereikbaar
Regio Den Bosch
073 - 656 93 03
Regio Tilburg
013 - 889 28 95
Regio Waalwijk
0416 - 700 239

Over ons

Zorg en aandacht

Ontelbare malen nemen we afscheid: een kus, een aai over de bol, nog even zwaaien. We staan er niet altijd bij stil, maar het kan ook de laatste keer zijn. Het laatste, definitieve afscheid, de dood: daar besteden we wel aandacht aan. Afscheid nemen van een mens is een intense ervaring. Het is dan ook belangrijk dat dit afscheid plaatsvindt in een sfeer die past bij de overledene.

Als uitvaartbegeleidsters kunnen we uw verdriet niet wegnemen, maar door onze persoonlijke zorg en aandacht kunnen wij helpen het verlies te dragen. Wij streven ernaar om samen met u het afscheid zó vorm te geven dat er ondanks de pijn een positieve herinnering achterblijft.

We regelen in korte tijd veel zaken: de laatste verzorging, het opbaren, datum en tijd vastleggen van begrafenis of crematie, het informeren van familie en vrienden, het vervoer. Dit alles doen wij vóór u, maar zoveel mogelijk mét u.

Henriëtte van den Nieuwenhuijzen

Op integere wijze omgaan met zowel nabestaanden als overledenen. Hen begeleiden, rust, aandacht en steun bieden op het moment dat de wereld stil staat en toch door moet gaan. Dat is mijn drijfveer en maakt dit werk meer dan een beroep.

Henriëtte van den Nieuwenhuijzen
Lilian van Linder

Ieder mens is uniek en dat moet ook tijdens een afscheid naar voren komen. Geen uitvaart is hetzelfde en ik vind het een voorrecht en heel bijzonder dat ik nabestaanden mag begeleiden en ondersteunen zodat zij op een warme en waardevolle manier afscheid kunnen nemen.

Lilian van Linder
Jacqueline de Heij

Het is bijzonder om nabestaanden te mogen begeleiden in de dagen na het overlijden van hun dierbare. Ik ontmoet nabestaanden in een kwetsbare situatie en zoek aansluiting bij hun behoeften en wensen. Zo geven we samen vorm aan een passende uitvaart waar iedereen een warme herinnering aan bewaart.

Jacqueline de Heij
Willeke Vanhooren

Voor mij is een goede uitvaart het begin van het rouwproces. Doordat ik luister naar de wensen en ideeën van de nabestaanden kan er een passend afscheid voor hun dierbare plaatsvinden. Het is fijn hier een bijdrage aan te kunnen leveren. Zo krijgen nabestaanden een liefdevolle herinnering aan hun dierbare erbij.

Willeke Vanhooren

Dorien de Nijs Uitvaartbegeleiding

Huis van Afscheid & kantoor:
Industrieweg 28
5262 GJ Vught
info@doriendenijs.nl

Regio Den Bosch 073 - 656 93 03
Regio Tilburg 013 - 889 28 95
Regio Waalwijk 0416 - 700 239

“Duidelijk, begripvol, adequaat, beschikbaar, dienstverlenend en steunend”

Neem contact op

Aangesloten bij
Netwerk Uitvaartvernieuwers BGNU Keurmerk Uitvaartzorg