Dag en nacht bereikbaar
Regio Den Bosch
073 - 656 93 03
Regio Tilburg
013 - 889 28 95
Regio Waalwijk
0416 - 700 239

Referenties

Dit zeggen de nabestaanden

Hieronder leest u een aantal referenties en quotes van uitvaarten die wij hebben mogen verzorgen.
Wilt u ook uw mening met ons delen? Geef deze dan door via het contactformulier.

“De uitvaart van mijn man, hij overleed aan covid-19, was midden in de begintijd van de coronacrisis. Grote paniek in ‘uitvaartland’.
Uitvaartondernemingen maakten eigen regels m.b.t. (thuis-)opbaringen. Helpen met de laatste zorg geven was niet mogelijk. Afscheid nemen in het mortuarium kon alleen met 2 à 3 personen. Men schermde met: ‘Het is wettelijk niet meer mogelijk’… en: ‘Regels van het RIVM’… De angst sloeg me om het hart. Mijn schoondochter tipte me over Lilian: zij is altijd goed op de hoogte van de regels en de mogelijkheden en risico’s. Lilian zorgde voor een thuisopbaring én een héél mooi afscheid naar wens, wat ik tot in lengte van dagen zal koesteren. Nee, ik mocht de laatste zorg niet aan mijn man geven… maar mijn man was thuis! Op weg naar het crematorium reed de rouwauto door de straat waar buurtbewoners, familie en vrienden langs de weg stonden voor een laatste groet. Dit maakte diepe indruk op ons. Heel dierbaar! Dank je wel, lieve Lilian, dat je dit afscheid mogelijk hebt gemaakt!”

“De familie en belanghebbenden zijn het onderling met elkaar eens dat de verzorging, het regelen en adviseren van de uitvaart tot in de puntjes was geregeld en begeleid. Je kunt Lilian en haar medewerkers te allen tijde bereiken voor advies en hulp. Niets is haar teveel en er wordt zelfs geprobeerd zoveel mogelijk randwerkzaamheden voor de naasten uit handen te nemen. Onze ervaring is dat we pas na de gehele uitvaart goed gingen beseffen wat haar organisatie voor ons betekend heeft. Dank je wel Lilian, voor de fantastische verzorging.”

“Vanaf het eerste telefonische contact met Henriëtte was er een goed gevoel en dat is er, nu alles achter de rug is, nog steeds! Van het liefdevolle omgaan bij het ophalen van onze moeder/schoonmoeder in de hospice, het bezoek in het Huis van Afscheid, het regelen van de uitvaart, het sluiten van de kist….echt over alles is nagedacht en was tot in de puntjes geregeld. Dit alles maakt dat wij er als familie ondanks het verdriet met een goed gevoel op terug kunnen kijken.”

“Alles is naar onze wens verlopen en ook die van mijn vrouw. Heel mooi afgesloten. Hier kunnen we hopelijk verder mee. Blij geweest met jullie hulp.”

“Nabestaanden zijn delicate materie en dat heb jij heel goed begrepen”.

“Bedankt voor je steun, betrokkenheid en professionaliteit. We kijken terug op een bijzonder mooi en fijn afscheid.”

“Geweldig! We zijn over alles zéér tevreden!”

“Door goede samenwerking/ideeënuitwisseling een optimaal resultaat. We hebben vele complimenten gekregen over onze persoonlijke invulling van de afscheidsdienst en de totale entourage voor de condoleance etc. Zéér tevreden nabestaanden!”

“De samenwerking als zeer prettig ervaren. Duidelijk, begripvol, adequaat, beschikbaar, dienstverlenend en steunend. Hartelijk dank namens de hele familie.”

“Ik wil jou en je team bij dezen heel erg bedanken voor jullie inzet en steun, ik heb dit als zeer prettig ervaren. Jullie zijn een goed voorbeeld voor de hele uitvaartzorg, mijn complimenten.”

“Ik ben heel tevreden over hoe het gelopen is. Jullie waren allen zeer accuraat en fijn in de omgang. Jouw aanpak vond ik prima, ik voelde geen afstand of remming. Fijn dat we in ons 1e gesprek al veel hebben kunnen regelen en de kaart was geweldig, complimenten!”

“Prima gedaan, goede omgang, respectvol. Fijn dat we alle vrijheid hadden om het op “onze manier” te kunnen doen. Zo hoort het!”

“Dit was de eerste keer dat ik een uitvaart moest regelen. Je was heel erg betrokken bij het hele proces en het was soms alsof je mijn gedachten kon lezen. Je betrokkenheid en kennis m.b.t. de internationale as bestemming was uitstekend. Familie en kennissen waren ook echt tevreden.”

“Alle lof aan ALLE medewerksters.”

“We kijken ondanks de treurige aanleiding terug op een goed verzorgde dag. We hebben de samenwerking als prettig en productief ervaren. We waarderen het bijzonder dat de uitvaartbegeleider altijd bereikbaar was en per omgaande kon reageren op onze vragen.”

“We zullen jullie van harte aanbevelen bij anderen.”

“Een geweldige steun tijdens deze verdrietige en enerverende periode”

“We zijn heel erg tevreden. De begeleiding heeft veel rust gebracht. Goed meegedacht, altijd bereikbaar. Bescheiden en rustig maar wel duidelijk”

Dorien de Nijs Uitvaartbegeleiding

Huis van Afscheid & kantoor:
Industrieweg 28
5262 GJ Vught
info@doriendenijs.nl

Regio Den Bosch 073 - 656 93 03
Regio Tilburg 013 - 889 28 95
Regio Waalwijk 0416 - 700 239

“De begeleiding heeft veel rust gebracht”

Neem contact op

Aangesloten bij
Netwerk Uitvaartvernieuwers