In stappen toewerken naar het afscheid

 

Na een overlijden breekt er voor de nabestaanden een periode van emoties, beslissingen nemen, veel regelen, stilstaan bij wat er is en wat er was. Geen makkelijke tijd. Als u in deze periode samen met familieleden en andere betrokkenen in stappen naar het afscheid kan toewerken, geeft dit rust. Hier begeleiden wij families graag bij.

Bij het overlijden is het belangrijk de huisarts te bellen en de verzorging en opbaring te regelen. Daarna gaat u nadenken hoe u een passend afscheid kunt samenstellen voor de uitvaart.

 

U kunt via deze site meer lezen over de zorg rondom de uitvaart, zoals het melden van een overlijden, het opbaren, voorbeelden en locaties voor een passend afscheid en hoe de kinderen te betrekken bij een overlijden. Uiteraard staan wij ook stil en besteden aandacht aan de nazorg. 

Dorien de Nijs uitvaartbegeleiding begeleidt uitvaarten in de regio 's-Hertogenbosch, Tilburg en Waalwijk. Mocht u elders wonen, kunt u uiteraard ook contact met ons opnemen voor het begeleiden van de uitvaart.

 

Voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij helpen u graag.