Dag en nacht bereikbaar
Regio Den Bosch
073 - 656 93 03
Regio Tilburg
013 - 889 28 95
Regio Waalwijk
0416 - 700 239

Uitvaartverzorging in Brabant

 

Rouwen moet je zelf doen, maar je hoeft het niet alleen te doen

Dorien de Nijs Uitvaartbegeleiding organiseert i.s.m. Van Waarde, praktijk voor relatie en rouw op zondag 16 april 2023 weer een seizoenswandeling.

Een wandeling voor mensen die met verlies te maken hebben gehad en al wandelend met gelijkgestemden ervaringen willen delen. Meewandelen en luisteren naar anderen kan natuurlijk ook. De uitvaartbegeleidsters van Dorien de Nijs wandelen  mee en heeft u behoefte aan een gesprekje met een professional op het gebied van verlies en rouw dan kunt u een stukje oplopen met Cocky of Francis.

Zondag 16 april 2023 om 10.00 uur bent u, ook als het regent, welkom bij het Huis van Afscheid, Industrieweg 28 in Vught. We drinken samen een kopje koffie of thee en maken kort op informele wijze kennis met elkaar. Daarna stappen we op de fiets of rijden met de auto naar Landgoed Bleijendijk. We wandelen daar tot ongeveer 12.00 uur. Tijdens de wandeling krijgen we op een paar plaatsen uitleg over het reilen en zeilen op dit prachtige landgoed dat normaal niet toegankelijk is, een unieke kans dus! We leren op deze dagen steeds in een ander seizoen het landgoed kennen.

Vier seizoenen zoals de natuur: stilte, rust, ontwaken, verdergaan.

Meewandelen? U hoeft beslist geen ervaren wandelaar te zijn, verbinding en samenzijn vinden we belangrijker. U kunt zich voor de voorjaarswandeling aanmelden tot vrijdag 14 april o.v.v. uw naam, telefoonnummer via info@doriendenijs.nl of via 073-6569303. De deelname is gratis, er kunnen ca. 20 personen meewandelen. We ontmoeten u graag!

Dorien de Nijs uitvaartbegeleiding

Dorien de Nijs Uitvaartbegeleiding verzorgt al ruim 25 jaar uitvaarten in de regio Den Bosch, Tilburg en Waalwijk.

Wij verzorgen ook uitvaarten in Riel en omgeving. Onze uitvaartbegeleidster Willeke Vanhooren woont in Riel en is deze omgeving uw aanspreekpunt. Ook de andere uitvaartbegeleidsters zijn hier indien nodig of gewenst, inzetbaar.

Vertrouwen, rust uitstralen en er zijn….

Vanuit deze drie begrippen werken wij. Onze ervaring met uitvaartbegeleiding sinds 1996 geeft u dit vertrouwen. Afscheid nemen van een dierbare is zeer persoonlijk. De vrouwen van Dorien de Nijs Uitvaartbegeleiding geven u het gevoel dat een uitvaart bij hen in goede handen is.
Iedereen wil een afscheid graag op zijn of haar eigen manier vormgeven, daarom is ons motto:

“Leven doe je op je eigen manier, afscheid nemen ook”

Stap voor stap ondersteunen wij u om te komen tot goede keuzes. We geven u handreikingen om de uitvaart echt een passend afscheid te laten zijn. De vrouwen van Dorien de Nijs Uitvaartbegeleiding helpen u graag bij het regelen van de uitvaart. Wij zijn er voor u: zichtbaar als het nodig is maar onzichtbaar als het kan, want het gaat niet om ons.

Uitvaartverzorging in Brabant betreft o.a. de volgende plaatsen:

Vught, Cromvoirt, Den Bosch, Rosmalen, Empel, Engelen, Berlicum, Middelrode, Den Dungen, Vinkel, Nuland, Geffen, Sint-Michielsgestel, Gemonde, Schijndel, Liempde, Olland, Sint-Oedenrode, Boxtel, Lennisheuvel, Esch, Moergestel, Oisterwijk, Haaren, Helvoirt, Biezenmortel, Udenhout, Berkel-Enschot, Goirle, Riel, Alphen, Chaam, Ulicoten, Baarle-Nassau, Gilze, Tilburg, Loon op Zand, Kaatsheuvel, Sprang-Capelle, Waalwijk, Drunen, Nieuwkuijk, Vlijmen, Haarsteeg, Heusden.

We komen op verzoek ook regelmatig elders, zoals bijvoorbeeld in Nijmegen of Zaltbommel. Woont u ergens anders? Ook dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen. Voor uitvaartverzorging in Brabant bent u bij de vrouwen van Dorien de Nijs Uitvaartbegeleiding aan het juiste adres!

 

Dorien de Nijs Uitvaartbegeleiding

Huis van Afscheid & kantoor:
Industrieweg 28
5262 GJ Vught
info@doriendenijs.nl

Regio Den Bosch 073 - 656 93 03
Regio Tilburg 013 - 889 28 95
Regio Waalwijk 0416 - 700 239

“Goed meegedacht, altijd bereikbaar”

Neem contact op

Aangesloten bij
Netwerk Uitvaartvernieuwers