Afscheid nemen

Afscheid nemen is zeer persoonlijk. Iedereen wil dat graag op zijn of haar eigen manier vormgeven. Wij ondersteunen u hierin keuzes te maken en geven handreikingen om de uitvaart echt een passend afscheid te laten zijn.

Dorien de Nijs Uitvaartbegeleiding biedt u een fijn team van vrouwen die met zorg en aandacht een uitvaart zo vormgeven dat er ondanks de pijn, een positieve herinnering voor de nabestaanden achterblijft. Wij begeleiden en zijn er op de momenten dat u dit nodig heeft. We laten de regie in uw handen, en nemen dit enkel over als u hier behoefte aan heeft.

In alle hectiek en emoties is het soms moeilijk te blijven concentreren, in een periode dat er veel keuzes gemaakt moeten worden. Wij bieden u duidelijkheid, rust en vertrouwen. Onze ervaring met het begeleiden van uitvaarten sinds 1996 geeft u dit vertrouwen. We weten wanneer we de leiding moeten nemen, of wanneer stil te staan en te luisteren naar de wensen van de nabestaanden. Dorien de Nijs Uitvaartbegeleiding is professioneel met liefde voor de mens en het vak.

Naast uitvaartbegeleiding, biedt Dorien de Nijs ook een Huis van Afscheid. In ons huis is opbaring in een huiselijk sfeer mogelijk. Vraag naar de mogelijkheden.

Wij zijn er voor u, zichtbaar onzichtbaar.

 Dorien de Nijs